André Ausloos

 °  27-06-1940, Leopoldsburg

 †  01-02-2024, Tongeren

Via dit formulier kan je publiek je medeleven uitdrukken aan de familie.


André Ausloos
Bekijk Rouwbrief Bloemen bestellen

Rouwberichten

 1. André gekent en woonde in Watertorenstraat Helper van BBQ inde straat gaat je goed hier boven André Ok

 2. Rust in vrede, Mr. Ausloos ... de tijd kent geen genade. ... Ik zie u in gedachten nog steeds nog voor onze klas staan. Dank u, Mr Ausloos. Dit is niet het einde, het is een nieuw begin.

 3. Rust zacht, mijnheer Ausloos, ik was geen krak in uw les wiskunde, verre van, maar u stond steeds goedlachs voor de klas, behulpzaam, enthousiast, het nodige geduld, maar steeds met een vleugje humor. Hopelijk gaat u naar een betere wereld, ... Edwin Swennen 😓 Ex-leerling KAT Sterkte aan de hele familie.

 4. Een man met empassie en liefde voor zijn vak. Veel sterkte en oprechte deelneming. Familie Houbrechts

 5. Veel sterkte aan de familie 💫

 6. Oprechte innige deelneming vanwege Elly en Jean-Paul VANDEPLAS-HOUBART , Niki , Maxim en Iris bij het verlies van onze geweldige leraar wiskunde .

 7. Mijn oprechte deelneming bij het verlies van je vader, die ik me altijd zal blijven herinneren als een warme, goedlachse en fijne collega.

 8. Mijn oprechte deelneming. Ik wens jullie veel kracht en moed om dit verlies te verwerken. Sterkte aan de hele familie. Jeannine Vanvinckenroye Schepen van Openbare Werken, Onderwijs en Werk

 9. Ik leerde André kennen toen ik begon in het Atheneum en hij daar nog regelmatig op bezoek kwam. Het was een fijne en goedlachse man die enthousiast kon vertellen over zijn ervaringen in het onderwijs, zijn reizen, ... Hij zal niet vergeten worden. Veel moed in deze moeilijke tijd.

 10. Een vriendelijke mens, blij u gekend te hebben . Oprechte deelneming .

 11. sterkte en oprechte deelneming

 12. Alleen maar prettige herinneringen aan een geweldige en gedreven leraar wiskunde Oprechte innige deelneming aan de familie

 13. beste Alain, ik wens je veel sterkte met het verlies van je vader.Hij was een prachtig persoon die ook graag gezien was.Mijn vader had hem ook graag. Een groot verlies.Denk vooral aan de mooie herinneringen met hem. Sterkte !

 14. Dag André, het ga je goed. Je hebt zoveel mensen iets bijgebracht, niet alleen kennis maar ook positiviteit. Laat jouw lieve, vrolijke lach een levenslange blije herinnering zijn voor allen die je graag zag. Je was een fantastische collega.

 15. Innige deelneming en veel sterkte aan de familie.

 16. Een geweldige leraar wiskunde. Éen van de beste. Mijn oprechte deelneming aan de familie.

 17. Oprechte deelneming, sterkte aan de familie. Wiskunde was wel niet mijn lievelingsboek maar mijnheer Ausloos wel een van mijn favoriete leraren nu meer dan 50 jaar geleden ….

 18. Zeer goede leraar, aangename en hulpvaardige collega wiskunde, positieve en goedlachse persoon...RIP André. Mijn oprechte deelneming, veel sterkte Alain en familie.

 19. Beste Alain, veel sterkte en nog eens een warme dank aan je vader voor de vele plezierige momenten op school en bij je thuis...het gaat hem goed!

 20. Een leraar die ik nooit zal vergeten! Altijd positief en goedlachs. Mogen goede herinneringen het grote verlies verzachten. Mijn innige deelneming. Talita ( oud - leerling Koninklijk Atheneum Tongeren )

 21. Schitterende, altijd vrolijke persoon, een voorbeeld voor mij en vele anderen van zijn leerlingen en kennissen. Voor altijd in mijn geheugen. Innige deelneming en veel sterkte in deze moeilijke dagen.

 22. Mijn diep medeleven Alain. Voor altijd een warme herinnering aan onze fantastische leraar wiskunde al zolang geleden.

 23. Beste Alain, Mijn oprechte innige deelneming 🫂 bij het heengaan van je liefdevolle papa. Hartverwarmende woorden van medeleven en steun. Mvg Steve Pirnay (zoon van een collega van je papa Irène Meesen).

 24. Een leraar om nooit te vergeten. Innige deelneming.

 25. Veel sterkte bij het overlijden van uw vader Alain.

 26. Een leraar met een hart van goud, nooit vergeten. Veel sterkte

 27. Onze oprechte deelneming en veel sterkte.Onze leraar wiskunde, collega, vriend, wij gaan je missen!

 28. We gaan je missen

 29. Innige deelneming

 30. Innige deelneming, Anne en Danny en personneeel van de etna

 31. Innige deelneming aan de familie. Veel sterkte gewenst.

 32. Oprechte deelneming en veel sterkte bij dit overlijden.

 33. Innige deelneming bij het overlijden van uw vader. Veel sterkte aan allen.

 34. Veel sterkte en innige deelneming aan de familie van onze oudleeraar De familie Valkeners-Loverix

 35. Veel sterke bij het verlies van u dierbare vader Als naaste buur was er altijd een grapje een lachje een klaagje een op luchtje steeds met de nodige glimlach Groetjes

 36. Veel sterkte bij dit groot verlies, innige deelneming.

 37. Een wiskundeleraar om nooit te vergeten. Veel sterkte aan de familie.

 38. Veel sterkte Alain .Uwe papa was een toffe mens en leerkracht, en een heel goede buurman grtjs Chris & Guido

 39. Kracht en troost gewenst voor Alain. Jouw pa was een aangenaam en vriendelijk persoon. We hebben vele gesprekken samen gehad. Dankbaar voor dit. Groet, Huguette.

 40. Innige deelneming en veel sterkte Alain. Hebben Uw vader altijd een toffe buurman gevonden. Tot onze spijt kunnen we niet komen groeten. We zijn nu in Spanje.Rosette & Stefan


 

logo uitvaarzorg debay

BTW: BE 0820 379 181

U kan ons ook vinden op Facebook

Winkel en uitvaartcentrum

 • Maandag
  op afspraak
 • Dinsdag tot vrijdag
  van 10u tot 14u
 • Zaterdag
  op afspraak
 • Zon- en feestdagen
  op afspraak
 • Andere uren mogelijk
  op afspraak

Funerarium

Op afspraak of zoals vermeld op het overlijdensbericht